Sterk in Continu Verbeteren
 
  

 

Ons team

Marc van Mierlo

Marc van Mierlo

Positie Eigenaar, Master Black Belt Lean Six Sigma, NLP

Speerpunten MKB, Strategie Executie, Coach en programma management, trainer

Over Mijn ambitie is om organisaties beter te maken, ze te helpen beter te worden in wat ze goed willen doen. Realiseren van visie en missie. Ik ben een systeemdenker. Dat doe ik door verbinding te leggen tussen mens (gedrag en leiderschap), performance (structuur) en resultaat. Sinds 2006 werk ik al met de Lean filosofe en heb ik diepgaande kennis en inzicht in deze boeiende materie opgebouwd. Inmiddels heb ik meer dan 30 afdelingen en organisaties geholpen in de Lean transformatie. Ik werk met Agile en Six Sigma. Afgelopen jaren heb ik in praktisch alle sectoren (zorg, industrie, financiële dienstverlening, call centra en bouw) veel ervaring opgebouwd met Lean en Six Sigma analyse, transformaties , training en coaching. Ik ben een pragmatische mensen-mens, maar met als doel om de performance te verbeteren.


0691
 
 
 
 
E-mailen
Bellen