Sterk in Continu Verbeteren
 
  

Yellow Belt in Lean (Lean thinker)Na de Yellow Belt Lean ben je in staat de "Lean-taal" te begrijpen. Ook werk je actief mee aan het weghalen van verspillingen in je eigen werk. We leren je eigen processen te verbeteren en nieuwe werkwijzen te borgen in je werk. De training bereid je eerst voor via een E-learning en daarna pas je de theorie toe op een actieve trainingsdag. 

Voor wie?

De Yellow Belt training is voor iedereen geschikt die met Lean te maken krijgt. Je kunt de training bij MPR volgen in een Open Inschrijving of via een Incompany training, speciaal op maat gemaakt. Mocht je na de Yellow Belt de smaak te pakken krijgen, dan kun je via MPR een Green Belt Lean opleiding volgen. Met een Green Belt Lean certificaat op zak, ben je een projectleider Lean voor kleine verbetertrajecten.

Voor zorgmedewerkers hebben wij een speciale E-learning Yellow Belt zorg ontwikkeld. 


Wat levert het op?

Na de training kun je:

  • Verspillingen herkennen en aanpakken in je dagelijks werk
  • Klantwaarde door vertalen in je dagelijks werk
  • Gemotiveerd deelnemen aan de Lean manier van werken en denken

  • Gericht collega's helpen door goede vragen te stellen om te komen tot grondoorzaken

Prijs

De Yellow Belt Lean Open Inschrijving kun je al voor € 275 volgen. De E-Learning volg je thuis en daarna schrijf je je in op een van onze Yellow Belt vaardigheidsdagen. Deze kun je zowel overdag als in de avond volgen. Na het goed afsluiten van de Yellow Belt ontvang je een internationaal erkend certificaat LCS 1a.

Op dit moment geven wij ook Online trainingen Yellow Belt, maar dan alleen voor incompany!

Neem contact met MPR op voor meer informatie.
1157
 
 
 
 
E-mailen
Bellen